World Global IPTV

Örebro Hockey vände och vann mot Oskarshamn

Lördagen den 21 november tog Örebro Hockey emot Oskarshamn i Behrn Arena, matchen slutade 2-1 efter att hemmalaget avgjorde i tredje perioden.

· Publicerad: 21 november 2020 · 22.13.

Det blev inte den roligaste tillställningen i Behrn Arena när Örebro tog emot Oskarshamn under lördagen. Matchen slutade med en hemmaseger efter att Glenn Gustafsson gjort 2-1 i tredje perioden. Det var gästerna som tog ledningen under första.

Matchen kom dock att handla om den otäcka smäll som Oskarshamns Oscar Sundh åkte på efter en tackling från Örebros Emil Larsson. Sundh blev liggandes på isen och fick föras ut på bår. När han lämnade isen sträckte han upp handen och visade att han var vid medvetande.

Annons ▾

Oskarshamn tog ledningen men Örebro vände

Det blev som sagt inte någon fartfylld eller under hållande första period i Behrn Arena. Totalt sköt de bägge lagen fyra skott var, ett av dessa gick in och det var när Oskarshamn tog ledningen i powerplay. Fredrik Olofsson målskytt för fjärde gången denna säsong.

Andra perioden blev inte roligare men hemmalaget kunde dock glädjas över att kunna kvittera matchen med ett par minuter kvar. Oliver Eklind kunde göra sitt andra mål för säsongen. Ikväll spelade han på Robert Leinos plats mellan Mathias Bromé och Borna Rendulic.

I tredje perioden lyckades Örebro ta ledningen genom Glenn Gustafsson, det var hans första mål denna säsong. Örebro kunde också hålla undan Oskarshamn som inte fick in någon kvittering. Segern var också Örebros sjätte raka hemmaseger.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs