Iida Murto i fokus när Örebro slog RIG Falköping

Lördagen den 19 december tog Örebro Volley emot RIG Falköping, en spelare som stod extra mycket i fokus var finländskan Iida Murto.

· Publicerad: 19 december 2020 · 18.17.

Lördagen den 19 december tog Örebro Volley emot RIG Falköping i vad som var sista matchen innan juluppehållet. Hemmalaget vann med 3-0 i set där setsiffrorna skrevs till 25-18, 28-26 samt 25-14.

Segern var Örebro Volleys tionde raka och laget har samtidigt inte förlorat ett set på sex matcher. Örebroklubben är alltså i grymt bra form när spelarna nu kan njuta av en välförtjänt julledighet.

Annons ▾

Iida Murto i fokus

Den finländska talangen Iida Murto stod extra mycket i fokus idag, 22-åringen kunde under matchen noteras för 1000 poäng. Hon hyllades för sin milstolpe idag, hur gick det då för Iida under matchen, jo hon noterade för 17 poäng och blev utsedd till matchens lirare.

För Örebro Volley väntar som sagt julledighet och nästa match spelas hemma mot Sollentuna den 10 januari. I nuläget ligger Örebro Volley på en förstaplats i tabellen med 36 poäng. Laget har dock spelat två matcher mer än tvåan Hylte/Halmstad som har 33 poäng. Hylte/Halmstad möter Lindesberg på bortaplan den 5 januari.

FIKK - För att alla behövs