Ytterbacken Daniel Björnquist förlänger med ÖSK

ÖSK Fotboll och ytterbacken Daniel Björnquist är överens om en förlängning på kontraktet, detta kunde parterna under måndagen bekräfta.

· Publicerad: 4 januari 2021 · 18.19.

Daniel Björnquist förlänger med ÖSK, detta kunde de bägge parterna bekräfta under måndagen. Både ytterbacken och klubben ska kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2022.

— Det känns fantastiskt bra att signa ett nytt avtal. ÖSK är min klubb och jag älskar laget, supportrarna och staden, säger Daniel Björnquist på klubbens hemsida.

Annons ▾

Daniel Björnquist är profil med lokal anknytning

Daniel Björnquist som är född 1989 började spela fotboll i Sköllersta men gick sedan över till ÖSK Ungdom. Mellan 2012-2013 spelade han i BK Forward men tog kommande säsong klivet över till ÖSK. Där blev han kvar till 2016.

Året därpå, 2017 lämnade han för AFC Eskilstuna men kom tillbaka ÖSK redan inför säsongen 2018. Totalt har Daniel Björnquist spelat 137 allsvenska matcher i den svartvita tröjan. Och har på grund av detta blivit en profil med lokal anknytning.

— Dajjes erfarenhet, proffsighet och egenskaper på planen är viktiga för Örebro SK och lagets fortsatta utveckling. Efter ett tufft år 2020 är han nu tillbaka på en nivå som vi lärt känna under tidigare säsonger och det känns väldigt bra att kunna förlänga avtalet med honom, säger Axel Kjäll på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs