Stekheta Örebro tog tolfte raka efter seger mot Linköping

Det går bra för Örebro Volley som under söndagen kunde hemmaslå Linköping med 3-0 i set, segern var lagets tolfte raka denna säsong.

· Publicerad: 17 januari 2021 · 17.53.

Örebro Volley är stekheta, laget kunde under söndagen ta sin tolfte raka seger i årets säsong av Elitserien. För motståndet stod Linköping som kunde bjuda upp till dans men i slutända fick se sig besegrade med bred marginal. Matchen slutade 3-0 (25-15, 25-22, 25-17) i set.

Örebro har samtidigt vunnit åtta raka set, då man i bortamatchen mot RIG den 28 december förra året förlorade ett. Linköping var nära att plocka andra setet idag men Örebro lyckades komma tillbaka och vinna med 25-22. De övriga seten var poängmässigt inte lika jämna.

Annons ▾

Linköping som har ett ungt och kortvuxet lag slarvade mycket när de hade kontroll på bollen vid serve, samtidigt kunde de inte kontrollera Örebros tunga smashar. För Örebro innebar segern att de ligger kvar på en andraplats i tabellen bakom serieledande Hylte/Halmstad.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs