Örebro Hockey bryter med Josh Ho-Sang

Örebro Hockey kunde under onsdagen meddela att de bryter med den kanadensiske forwarden Josh Ho-Sang, det blev totalt fem matcher i klubben.

· Publicerad: 10 februari 2021 · 17.58.

Han kom in i klubben som en prestigevärvning, men efter fem matcher står det klart att Örebro Hockey bryter med Josh Ho-Sang. Detta kunde klubben under onsdagen meddela på sin hemsida.

— Vi är tacksamma över att vi har fått den här chansen av New York Islanders. Tyvärr känner vi att det inte har blivit som vi hade tänkt oss. Josh ligger långt efter i träning sett till övriga gruppen och anpassningen till vårt spel har inte gått så snabbt som vi hoppades, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Annons ▾

Josh Ho-Sang lånades in från New York Islanders

Det var i mitten av januari som Örebro kunde meddela att de lånat in den kanadensiske forwarden Josh Ho-Sang från NHL-klubben New York Islanders. Han sågs tidigt som en talangen men framgångarna i NHL uteblev för 24-åringen.

I Örebro där han enbart han med fem matcher visade han upp sin tekniska kunskap men utöver en assist producerade inte den offensiva forwarden. Örebro har efter att Mathias Bromé lämnat för spel i NHL letat efter en ersättare. Tanken var att Josh Ho-Sang skulle bli det men så vart det aldrig.

FIKK - För att alla behövs