Tonåring knivrånad på sin mobiltelefon i Örebro

Vid klockan 15:35 inkom ett larm gällande väpnat rån till polisen i Örebro, en tonåring knivrånade en annan tonåring på sin mobiltelefon.

· Publicerad: 22 februari 2021 · 18.14.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Polisen i Örebro fick vid klockan 15:35 på måndagseftermiddagen in ett larm gällande knivrån. En tonåring ska under knivhot blivit rånad på sin mobiltelefon.

Enligt uppgifter skall två ungdomar av en okänd anledning hamnat i dispyt med varandra. Den ene tonåringen ska då dragit en kniv mot den andre och på så sätt tvingat till sig denne mobiltelefon. Därefter lämnade gärningsmannen brottsplatsen.

Annons ▾

Ett vittne ska ha sett händelsen och tillkallat polis, därefter kunde patrullen i närområdet gripa den misstänkte knivrånaren. Denne fördes till polishuset för förhör. Det finns i nuläget inga uppgifter vart knivrånet ska ha ägt rum.

FIKK - För att alla behövs