Wolt stöttar restauranger i Örebro med gratis leveranser

Matleveranstjänsten Wolt stöttar restauranger i Örebro med gratis leveranser, detta kommet att gälla för beställningar efter kl 20:30 fram till stängning.

· Publicerad: 4 mars 2021 · 18.39.
Foto: Wolt

Matleverarantörstjänsten Wolt meddelade under torsdagen att de kommer backa upp lokala restauranger i Örebro. Detta gör man genom att bjuda på leveranskostnaden efter kl 20:30 och fram till stängning .

Från och med den 1:a mars måste alla serveringsställen stänga kl 20:30, oavsett om man serverar alkohol eller ej, vilket skapar ett allvarligt läge för många lokala aktörer i Örebro. För att bidra till att restaurangerna ska kunna behålla kunder och intäkter bjuder Wolt därför på leveranskostnaden för beställningar efter kl 20:30 fram till stängning.

Annons ▾

Wolt hjälper 87 serveringsställen i Örebro

Snabbmatsrestauranger och kaféer har hittills varit relativt förskonade jämfört med restauranger som serverar alkohol, men nu har läget blivit avsevärt svårare även för dem. Wolt bjuder därför på leveranskostnader för alla beställningar som läggs mellan 20:30 och stängning hos alla restauranger anslutna till Wolt, i hela Sverige. I Örebro innebär det 87 serveringsställen.

— Våra restaurangpartners i Örebro är enormt viktiga för oss, utan dem finns ingen mat att leverera och nu när de nya restriktionerna skapar nya utmaningar för en redan ansträngd bransch vill vi göra vad vi kan för att underlätta och bidra till att så många som möjligt kan fortsätta servera kunder de annars riskerar att tappa, det är en fråga om överlevnad, säger Carl Zetterqvist, vd Wolt i Sverige

FIKK - För att alla behövs