Man knivrånade matbutik i Gyttorp – hotade personal

Vid klockan 19:17 larmades polisen till samhället Gyttorp utanför Nora, detta då det inkommit larm om ett väpnat rån mot en matbutik.

· Publicerad: 23 mars 2021 · 22.53.
Arkivbild

Det var vid klockan 19:17 på tisdagskvällen som polisen larmades till samhället Gyttorp utanför Nora. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån mot en matbutik.

Enligt uppgifter skall en knivbeväpnad man kommit in i butiken och hotat personalen. De ska inte ha skadats fysiskt under rånet men mannen ska fått med sig en del gods som rånbyte. Gärningsmannen flydde platsen till fots.

Annons ▾

Polisen hade ett flertal patruller på plats men har inte lyckats lokalisera gärningsmannen. Man har genomfört en brottsplatsundersökning samt hållit förhör med målsägande och vittnen. Oklart i skrivande stunder vad rånbytet bestod av.

FIKK - För att alla behövs