Ung kvinna knivrånad på gång- och cykelbana i Almby

Vid klockan 19:45 larmades polisen till området Almby i Örebro efter att det inkommit larm om ett knivrån på en gång- och cykelbana.

· Publicerad: 23 mars 2021 · 22.41.
Polis i Örebro

Det var vid klockan 19:45 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till bostadsområdet Almby i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en knivrån.

Enligt uppgifter skall två personer på en cykel rånat en ung kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan gick på en gång- och cykelbana när de bägge gärningsmännen kom cyklandes. De ska ha dragit fram en kniv och tvingat till sig kvinnans plånbok och körkort.

Annons ▾

En av rånarna ska även skurit sönder kvinnans jacka innan de bägge flydde brottsplatsen på sin cykel. Kvinnan ska inte skadats fysiskt men ska blivit skärrad av händelsen. Polisen har i nuläget inte gripit någon misstänkt.

FIKK - För att alla behövs