Första artisterna till årets upplaga av Live at Heart klara

Idag kunde arrangören bakom Live at Heart presentera de första artisterna som är klara för årets festival, bland annat är Meadows och DSH5 klara.

· Publicerad: 25 mars 2021 · 17.30.
Meadows, Browsing Collection och DSH5 är några av artisterna som är klara för Live at Heart 2021. Arkivbilder: Martin Avedal

Torsdagen den 25 mars kunde arrangören bakom Live at Heart presentera de första artisterna som är klara för årets festival. I dagens släpp återfinns bland annat artisten Meadows som spelat på alla upplagor av Live at Heart.

Ett annat namn som återfinns i släppet är Lily Arbor som 2019 fick Live at Hearts låtskrivarstipendie. Hon uppträdde på Live at Heart Online förra året och återkommer nu till årets festival, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Live at Heart arrangeras som en hybridfestival

Live at Heart är Sveriges största showcasefestival som varje år arrangeras i Örebro i september, i år 1-4 september. 2021 är temat Imagine the future och festivalen arrangeras som en hybrid som är både digital och live från scenen.

— Vi drömmer alla om att återigen kunna uppleva livemusik och vi hoppas kunna öppna september med att fylla upp en mängd scener i Örebro med spelsugna artister och band som vill visa upp sig för branschen och publiken, säger Magnus Tunmats, festivalgeneral.

Förutom musik arrangeras en filmfestival och en mötesplats för entreprenörer och startup-bolag. Senast Live at Heart ordnades som en vanlig festival, 2019, hade festivalen 6700 besökare och 190 olika band spelade på 23 scener i Örebro. 3000 band hade ansökt om att få spela på Live at Heart.

Klara artister 2021

Amaunet
Archi & Pelago
Browsing Collection
Byråkrat 
Det är kärlek
DSH5
Ebba Bergkvist & The Flat Tire Band
Gustafs Dagar
I’m Kingfisher
Julia Jonas
Lily Arbor
Lobo Interestelar
Lovisa Krantz
Matilda Modigh
Meadows
Miss Sister
Mpho Ludidi
Namelle
Nervous City | Nervous Self
Norra Promenaden
PUNSCH
Ras Kerry’s
Simon Alexander
The Kollektive
Tiny Fighter
Vertigaux

FIKK - För att alla behövs