Romain Gall återvänder till ÖSK Fotboll

Idag blev det bekräftat att ÖSK Fotboll lånar in Romain Gall på nytt från Malmö FF, han var utlånad till klubben även under hösten förra året.

· Publicerad: 30 mars 2021 · 14.01.

Han lånades in under hösten och idag blev det klart att Romain Gall återvänder till ÖSK Fotboll. Även denna gång som lån, detta skriver klubben på sin hemsida.

— Det är med stor glädje jag välkomnar Romain tillbaka till Örebro. Under hösten var han en viktig spelare för oss och blev bara bättre ju längre säsongen varade. Hans egenskaper i det offensiva spelet kombinerat med sin personlighet kommer stärka oss som lag, säger Axel Kjäll på ÖSK:s hemsida.

Annons ▾

Romain Gall är glad över att vara tillbaka

Romain Gall som är född i Frankrike men uppvuxen i USA blev under 2020 först utlånad till det norska laget Stabæk Fotball men under sommarfönstret kom han till ÖSK. Nu är Malmö och ÖSK överens om ett nytt lånekontrakt som sträcker sig för hela säsongen 2021.

— Jag är glad att vara tillbaka. När jag kom hit förra året kändes det jättebra. Det kändes bra med spelare, ledare och på det sättet vi spelade. Om jag skulle lämna Malmö så ville jag tillbaka till Örebro, det var ett enkelt val, säger Romain Gall på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs