Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna

Vid klockan 20:22 på onsdagen larmades polisen till en adress i Örebro efter att det inkommit larm om en misshandel, polisen har gripit en man.

· Publicerad: 21 april 2021 · 22.59.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 20:22 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande misshandel i nära relation.

Enligt uppgifter skall en kvinna i 25-årsåldern kontaktat polisen och uppgett att hon blivit misshandlad av en man i 20-årsåldern. De bägge två har en relation och ska även ha ett barn tillsammans som ska befunnit sig i bostaden under misshandeln.

Annons ▾

När patrullen anlände till den aktuella adressen ska kvinnan mött upp dem utanför, därefter kunde man gripa mannen som i nuläget är misstänkt för misshandel. Det är också i skrivande stunder oklart varför mannen ska ha misshandlat kvinnan.

FIKK - För att alla behövs