Kulturaktiebolaget presenterar Super 8 Live

Kulturaktiebolaget presenterar Super 8 Live, tre konserter per dag inför åtta i publiken. Man kommer att sitta på corona-säkert avstånd.

· Publicerad: 27 april 2021 · 15.03.

Artist- och eventbyrån Kulturaktiebolaget kunde under tisdagen presentera deras nya Super 8 Live. Ett koncept där artisten/bandet uppträder 3 gånger per dag inför en publik med åtta personer. Detta är ett samarbete mellan Kulturaktiebolaget, Studio Rymdklang, Makeriet och STÅ i Örebro.

En av artisterna som är klar för Super 8 Live är Patrik Isaksson, han säger följande om själva idén. — Åtta personer i publiken kommer bli magisk kväll. Just nu är jag van vid en tom replokal. Jag är så himla sugen på att lira.

Annons ▾

Så ser upplägget ut runt Super 8 Live

Tre konserter per dag görs inför åtta lyckliga personer per sittning. En exklusiv upplevelse där du som besökare får sitta på corona-säkert avstånd på Makeriet eller STÅ i Örebro.

Varje lördag och söndag under maj kommer du få höra allt ifrån en av Sveriges största standupkomiker till grammisvinnande artister. Makeriet kommer erbjuder en trevlig middagsbuffé och STÅ dukar upp pintxosbaren. Restaurangerna stänger dörrarna och har endast öppet för åtta personer åt gången. Ett sätt att hålla igång musiklivet i Örebro.

— Det finns såklart inga stora pengar i det här. Vi vill mest visa att det går att göra saker och att vi vägrar att lägga oss ner, säger Björn Lycklig Wallgren som arbetar på Kulturaktiebolaget.

Datum

8-9 maj – Patrik Isaksson med band
15-16 maj – Jeremias Session Band
22-23 maj – Standup Magnus Betnér & Henrik Nyblom
29-30 maj – Maria Johansson tolkar Janis Joplin (med band)

Biljettsläpp onsdag 28/4 klockan 10.00 

3 shower per dag, 8 personer per show.
14.00, 16.00 och 18.00. 
Biljetterna går att köpa på www.tickster.se

FIKK - För att alla behövs