ÖSK fortsatt mållöst efter förlust mot Norrköping

ÖSK förlorade på nytt när IFK Norrköping kom på besök, nu har Örebrolaget inte gjort mål på fyra raka matcher och ligger sist i tabellen.

· Publicerad: 2 maj 2021 · 19.15.

Det går inget bra för ÖSK, laget ligger sist i Allsvenskan med enbart en inspelad poäng. Laget har dessutom gått mållösa i fyra raka matcher och släppt in 9 mål. Dagens hemmamatch mot Norrköping slutade 0-3 till bortalaget.

ÖSK har framför allt svårt att göra mål, komma till bra avslut. Den offensiva viljan finns men det räcker inte till. Idag mötte man också sin gamla förstamålvakt Oscar Jansson som kunde hålla nollan i sin nya klubb Norrköping.

Annons ▾

Samuel Adegbenro sköt två mål för Norrköping

Norrköping hade ett spelövertag under första halvlek men det var först under halvlekens sista minut som man fick utdelning. Samuel Adegbenro kunde nicka in en frispark som Bobby Allain inte kunde nå. Gästerna kunde gå till halvtidsvila med en 0-1 ledning.

I andra halvlek fortsatte gästerna att styra spelet och efter drygt en timmes spel utökade Calle Björk till 0-2. Ca två minuter senare klev återigen Samuel Adegbenro fram och satte 0-3 till Norrköping. ÖSK pressade mot slutet av matchen för att få in en reducering men Oscar Jansson kunde plocka ner de få försök som ÖSK lyckades vaska fram.

För ÖSK väntar en ny hemmamatch nu på lördag. Då kommer Halmstad på besök, ett lag som i nuläget har fyra inspelade poäng. Trots ett bättre läge i tabellen är det inte någon omöjlig motståndare för ÖSK att slå. Nu gäller det att göra mål annars kan det bli en riktigt mörk vår på Behrn Arena.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs