Örebro Hockey bekräftar – Borna Rendulic lämnar

Den kroatiske hockeystjärnan Borna Rendulic lämnar Örebro Hockey, detta kunde klubben under tisdagen bekräfta på sin hemsida.

· Publicerad: 1 juni 2021 · 17.00.

Det var under måndagseftermiddagen som Expressen släppte nyheten om att den kroatiske stjärnan Borna Rendulic skulle lämna Örebro Hockey. På tisdagen kunde klubben bekräfta detta på sin hemsida.

— Efter säsongen har vi haft bra samtal med Borna och för en tid sedan aviserade han att han önskar lämna av personliga skäl. Vi respekterar Bornas beslut och tycker att den här lösningen blir bäst för båda parter. Det finns inga hard feelings mellan oss och vi vill passa att tacka Borna för hans tid i klubben, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Borna Rendulic uppges vara klar för KHL

Borna Rendulic anslöt till Örebro inför säsongen 2020/21, han skrev på för två år. Rendulic presenterade sig direkt och visade upp sitt fruktade slagskott, han slutade säsongen med en delad förstaplats i den interna poängligan tillsammans med Robin Kovacs. De gjorde totalt 38 poäng var.

Trots ett år kvar på kontraktet väljer parterna att gå skilda vägar. Men redan under tisdagen har det förekommit rykten om att Borna Rendulic ska vara klar för KHL-klubben Admiral Vladivostok. Den ryska klubben missade förra säsongen slutspelet för tredje året på rad.

FIKK - För att alla behövs