Programmet till Humlehagen har släppts

Den 4 juni släpptes programmet till Humlehagen, ett nytt konsertkoncept skapat av arrangören bakom Tjo i Tjögsta utanför Glanshammar.

· Publicerad: 5 juni 2021 · 18.32.

Nu har arrangören bakom Humlehagen släppts sitt program till sommaren. Bland annat kommer Miss Li och Markus Krunegård uppträda. Bakom konceptet Humlehagen ligger samma gäng som skapade populära Tjo i Tjögsta.

— Vår vision är att Humlehagen ska bli ett starkt tillskott i konsertsverige och ett unikt besöksmål i regionen genom att bygga en ny typ av naturnära musikupplevelse. Planen är att låta konceptet och festivalen organiskt växa till en av landets starkaste konsertscener, berättar Ki Sandholm.

Annons ▾

Humlehagen ligger utanför Glanshammar

Personerna bakom projektet Tjo i Tjögsta har nu utvecklat och byggt upp en ny konsertarena en kilometer ifrån den tidigare festivalen. Humlehagen är beläget utanför Glanshammar, 15 minuter i bil, 30 min med buss och 40 minuter med cykel från Örebro. 

— Vilken underbar sommar vi har att se fram emot. Vi kommer kunna erbjuda 500 platser och jag ser personligen fram emot och höra Miss Li i Tjugesta. När vi för några år sen startade upp Tjo i Tjögsta och hade visioner om att göra något kul för lansbygden. Idag tar vi nästa steg med Humlehagen, berättar Anna Pettersson.

De första artisterna för Humlehagen

24 juli – Miss Li
30 juli – Timo sjunger Ted
31 juli – Timbuktu & MASAKA Trio
7 aug – Anna Ternheim
20 aug – Markus Krunegård
21 aug – Solala
22 aug – Pettson & Findus

Arrangören vill också meddela att fler artister tillkommer inom kort. På området kommer det finnas lokala krögare och foodtrucks i samma anda som det var på Tjo i Tjögsta. 

FIKK - För att alla behövs