Kvinna utsatt för rån på Öster – blev av med halskedja

En kvinna i 55-årsåldern blev runt klockan 17:30 på måndagen rånad av två män på sin halskedja i guld. Detta ska ha skett på Öster i Örebro.

· Publicerad: 14 juni 2021 · 23.55.

Det var vid klockan 17:43 på måndagseftermiddagen som polisen blev larmade till Trädgårdsgatan på Öster i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om ett personrån.

Enligt uppgifter skall en kvinna i 55-årsåldern blivit rånad av två män på sin halskedja i guld. Detta ska ha inträffat runt klockan 17:30, de bägge gärningsmännen beskrivs som långa och smala. Det är oklart om de bägge männen kom över något annat än enbart guldkedjan.

Annons ▾

Polisen har haft flera resurser insatta i att försöka lokalisera de bägge gärningsmännen. Den senaste tiden har det förekommit flera liknande fall i centrala Örebro. Bland annat blev en 65-årig kvinna knuffad och bestulen på en halskedja i förra veckan.  

FIKK - För att alla behövs