The Tallest Man On Earth uppträder på Örebro Slott

The Tallest Man On Earth kommer uppträda på Örebro Slott i augusti, detta kunde artist- och eventbyrån Kulturaktiebolaget bekräfta under onsdagen.

· Publicerad: 7 juli 2021 · 15.33.
Foto: Luger

Den 22 augusti uppträder artisten The Tallest Man On Earth på Örebro Slott. Detta kunde artist- och eventbyrån Kulturaktiebolaget bekräfta under onsdagen.

— Sist Kristian Matsson var i Örebro sålde han ut Örebro Konserthus på 15 minuter, säger Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget.

Annons ▾

The Tallest Man On Earth är en unik trubadur

Kristian Mattson, eller The Tallest Man On Earth som han kallar sig är inte vilken trubadur som helst. Med uppkavlade skjortärmar och en akustisk gitarr tog han en traditionell amerikansk musiktradition, tvättade den i Östradalälven och gjorde den till sin egen.

Trots att han bär sina influenser synliga på jackslaget besitter han den där typen av gränslös talang som gör att hans musik sträcker sig bortom diskussioner om nu och då, om gjort eller ogjort.

Det är inte retro, det är tidlösa, eftertänksamma sånger om ensamhet och sorgsen kärlek. Varje stavelse, varje textrad sjungs som om det vore sista gången och det genommusikaliska gitarrspelet är temperamentsfullt och mångfacetterat.

Info om spelningen

Plats: Örebro Slott 
Datum: 22 augusti 2021
Biljetter går att köpa på tickster.se

FIKK - För att alla behövs