Nahir Besara uppges återvända till ÖSK

SVT Sport uppger att den 30-årige mittfältaren Nahir Besara har återvänt till ÖSK, han ska ha skrivit på ett långtidskontrakt med klubben.

· Publicerad: 12 juli 2021 · 13.44.

Det har surrats en hel del om Nahir Besara, speciellt att han ska återvända till ÖSK. Och under måndagen uppger SVT Sport att den 30-årige mittfältaren har skrivit på ett långtidskontrakt med den allsvenska jumbon.

Om Nahir Besara återvänder till ÖSK blir det hans tredje sejour i klubben. Han spelade i Örebro 2016 till 2018 samt under säsongen 2020. Totalt har Besara skjutit 31 mål på 102 matcher med den Örebrobaserade klubben.

Annons ▾

ÖSK behöver Nahir Besara

Nahir Besara är född i Södertälje och fostrad i Assyriska FF. 2013 lämnade han hemstaden för att spela i Hammarby där han skulle skjuta 16 mål på 69 matcher. 2015 lämnade han Sverige för turkiska Göztepe men redan året där på kom han tillbaka till Sverige och ÖSK.

ÖSK ligger i nuläget sist i den allsvenska tabellen, igår åkte man på en tung bortaförlust mot Elfsborg. Klubben är i stort behov av de kvalitéer som Nahir Besara besitter. Framåt har laget bara gjort 6 mål, sämst i hela allsvenskan.  

FIKK - För att alla behövs