Sjukdom stoppar Miss Li men Humlehagen kör ändå

Helgens premiär av Humlehagen har fått ett förhinder när Miss Li blivit sjuk, men arrangören kommer istället bjuda på en gratishelg med andra artister.

· Publicerad: 22 juli 2021 · 13.48.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det skulle bli en av sommaren stora konsertupplevelser, Humlehagen var laddat för utsålda konserter med Miss Li. Men under torsdagen kunde arrangören meddela att hon blivit sjuk. Trots detta kör man ändå, med en gratis premiärhelg.

— Det är många som sett fram emot och planerat en helkväll med musik, mat och dryck ute i Humlehagen. Vi är därför glada att vi på kort varsel har lyckats få till ett mysigt artistprogram med fri entré, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Nytt datum för Miss Li i Humlehagen kommer

Samtidigt vill arrangören bakom Humlehagen meddela att ett nytt datum för Miss Lis konserter kommer. Arrangören har som mål att genomföra spelningarna senare i sommar och nästa vecka kan man ge ett nytt besked. Därför bör de som köpt biljett även behålla de.

I helgen kommer man istället bjuda på två gratiskvällar, och ett flertal artister kommer att uppträda. Under fredagen kan man bland annat se Staffan Hellstrand och under lördagen dyker Moa Lignell och David Urwitz upp.

Info om premiären i Humlehagen

  • Konserter och magishow. Fri entré och öppettider är 17:00-22:30.
  • Restauranger på plats i form av Kvarteret, Mike’s Foodtruck & Kulturbistron.
  • Bar med öl, vin, cider och läskande drycker.
  • Bussar från Örebro. Avresa 17:00, hemresa 22:30. Busbiljett 120 kr (tur och retur). Boka bussbiljetter här.

FIKK - För att alla behövs