Örebro Volley förlänger med Josephine Tegenfalk

Örebro Volley kunde under torsdagen meddela att de förlänger med sin lagkapten Josephine Tegenfalk, det blir hennes åttonde säsong i klubben.

· Publicerad: 23 juli 2021 · 13.55.

Det var under gårdagen som Örebro Volley kunde meddela att de förlänger med sin lagkapten Josephine Tegenfalk. Den 32-årige passaren kommer att göra sin åttonde säsong i klubben.

— Jag trivs enormt bra i klubben och känner fortfarande att jag har mer att ge så det ska bli spännande att se vad denna säsong har att erbjuda, säger Tegenfalk på klubbens hemsida.

Annons ▾

Ser framemot att spela inför publik

Josephine Tegenfalk behöver inte någon presentation. Få spelare har betytt så mycket för Örebro Volley som hon har gjort. Sen ankomsten till Örebro under 2014 har hon varit en av klubbens största stjärnor.

Men de senaste två säsongerna har påverkats av Coronapandemin. Förra förra säsongen ställdes in utan slutspel och den förra spelades inför tomma läktare. När Tegenfalk får frågan om vad hon ser fram emot kommande säsong är det ett kort svar, — Att ha publik på läktaren.

Örebro Volley kan också på sin hemsida meddela att de nu under de kommande veckorna kommer presentera truppen inför kommande säsong. Man hintar även om att det eventuellt kan dyka upp ett nyförvärv.

FIKK - För att alla behövs