Örebro Volley förlänger med Sofie Sjöberg

Örebro Volley kunde under veckan meddela att de förlänger med spelarna Sofie Sjöberg och Sofia Andersson, de bägge kommer spela under kommande säsong.

· Publicerad: 30 juli 2021 · 11.33.

Under torsdagen kunde Örebro Volley meddela att de förlänger med Sofie Sjöberg. Den 27-årige liberon kommer att göra sin åttonde säsong i klubben.

— Jag trivs kanonbra i stan, men tjejerna och jobb/plugg som jag har. Känner mig hemma här, säger Sofie Sjöberg på klubbens hemsida.

Annons ▾

Sofie Sjöberg är en av klubbens mest tongivande spelare

Sofie Sjöberg kom till Örebro Volley 2014 och hade tidigare spelat som passare, men i den nya klubben skolades hon om till libero. Detta har gjort att hon är en mycket versatil spelare, klubben själva skriver att hon är en av det tongivande spelarna i laget.

I måndags kunde också Örebro Volley meddela att de förlängt med passaren Sofia Andersson. Hon kommer göra sin tredje säsong i klubben och blev under sin första säsong prisad som årets nykomling.

— Har trivts superbra i Örebro från första dagen så det känns superkul att få fortsätta i klubben! Det som lockar mig att stanna är självklart tjejerna i laget och att ha Svante som coach, skriver Sofia Andersson på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs