Örebro Volley förlänger med duo – lagbygget fortsätter

Örebro Volley kunde i slutet av förra veckan meddela att de förlänger med spelarna Catarina Cooper och Cornelia Rosenqvist.

· Publicerad: 9 augusti 2021 · 18.01.

I slutet av förra veckan kunde Örebro Volley presentera två spelare som valt att stanna i klubben. Det är liberon Catarina Copper samt centern Cornelia Rosenqvist.

Catarina Cooper kommer att göra sin tredje säsong i klubben och bildar libropar med veteranen och landslagsspelaren Sofie Sjöberg. För Cooper var valet att stanna självklart.

Annons ▾

— Jag trivts så bra med laget och dessutom får grym träning på det, så kändes det som en självklarhet, säger Catarina Cooper på klubbens hemsida.

Nyförvärvet väljer att stanna

Under söndagen kunde klubben meddela att fjolårets nyförvärv Cornelia Rosenqvist valt att förlänga med klubben. Hon hade innan ankomsten till klubben bland annat spelat tre år i Hylte/Halmstad, men hon blir nu Örebro trogen i en säsong till.

— Har haft fantastisk roligt tillsammans med tjejerna, på & utanför plan vilket har varit en stor bidragande faktor. Är otroligt nöjd & glad över min första säsong i Örebro, men tror att förutsättningarna för kommande säsong är ännu bättre & jag vill ge & göra ännu mera i Örebro volley, säger på klubbens Cornelia Rosenqvist.

FIKK - För att alla behövs