OpenArt bjuder in till konstnärligt skapande

Vecka 33 kommer OpenArt bjuda Örebroare och besökare på konstnärligt skapande för alla åldrar i olika medium, detta skriver man om i ett pressmeddelande.

· Publicerad: 10 augusti 2021 · 18.35.
Foto: OpenArt

OpenArt kommer under vecka 33 bjuda in Örebroare och besökare på konstnärligt skapande för alla åldrar i olika medium. Detta kunde arrangören bakom konstnärsbiennalen informera om i ett pressmeddelande.

OpenArt erbjuder förutom guidade visningar flera olika kostnadsfria workshops utomhus med material som tyg och rockringar, alabaster och granit samt stora penslar och djärva färger.

Annons ▾

OpenArts aktiviteter är samlade till en vecka

Av årets hemesterinslag är majoriteten av OpenArts aktiviteter samlade till en vecka, med olika skapande workshops för alla åldrar och guidade visningar av tidigare OpenArt-konstverk i centrala Örebro.

Guidade visningar erbjuds på svenska, syntolkat och på svenskt teckenspråk. I Henry Allards park kommer deltagare kunna skapa ringar, skapa i sten och med inspiration från gatumålningarna på Rudbecksgatan måla stort. Alla inslag erbjuds helt kostnadsfritt och anpassas för att vi fortsatt ska kunna hålla avstånd.

Utöver konstveckan har OpenArt även guidning till cykel samt ett digitalt OpenArt-Quiz under sommaren. Man kan läsa hela programmet på openart.se.

FIKK - För att alla behövs