Degerfors värvar anfallaren Nikola Djurdjic

Degerfors värvar Nikola Djurdjic, detta kunde fotbollsklubben meddela under torsdagen. Den 35-årige anfallaren kommer från spel i Kina.

· Publicerad: 19 augusti 2021 · 17.06.
Nikola Djurdjic firar ett mål mot ÖSK under en match med Hammarby 2018, arkivbild: Martin Avedal

Degerfors stod under torsdagen för en mäktig värvningsbomb i Allsvenskan. Fotbollsklubben värvar den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic. Han ska ha skrivit på ett kontrakt som gäller i 2,5 år.

— Det är en hårt arbetande forward som både är bra som framspelare och målskytt. Han är en pådrivare som kommer bidra mycket med sin energi, säger sportchefen Patrik Werner på klubbens hemsida.

Annons ▾

Nikola Djurdjic ska hjälpa Degerfors med målskyttet

Den 35-årige anfallaren föddes i Pirot, forna Jugoslavien och har spelat en hel del i Allsvenskan. Nikola Djurdjic representerade 2012 Helsingborg, 2015 Malmö och spelade sen två säsonger i Hammarby mellan 2018 – 2019.

Efter sejouren i Hammarby lämnade Nikola Djurdjic Sverige för spel i kinesiska Chengdu Better City. Men under torsdagen blev det klart att han återvänder till Sverige och spel i Degerfors. Och målet för anfallen är också tydligt.

— Jag är här för att göra det jag är bäst på, att hjälpa laget med målskyttet. I min ålder ska jag såklart också hjälpa till att lyfta de yngre spelarna. Det är därför jag är här, säger Djurdjic på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs