Hedén och Forastieri fortsätter i Örebro Volley

Under veckan har Örebro Volley meddelat att Maja Hedén och Ludovica Forastieri valt att förlänga med klubben och kommer spela under kommande säsong.

· Publicerad: 20 augusti 2021 · 14.44.

Örebro Volley har under veckan meddelat att två spelare valt att förlänga med klubben. Det handlar om Maja Hedén och Ludovica Forastieri som i tisdags respektive onsdag valde att skriva på.

Maja Hedén kom till Örebro från RIG Falköping inför förra säsongen medan den italienska spikern Ludovica Forastieri anslöt för två år sen. Men det var först förra säsongen som Forastieri kunde spela en full säsong.

Annons ▾

Så här tjejerna om att fortsätta i Örebro Volley

— Det har varit en väldigt rolig och utvecklande säsong. Tjejerna, klubben och staden är fantastiska, jag ser fram emot ytterligare ett år i Örebro Volley, säger Maja Hedén.

— The past season has been super fun despite the consequences of the pandemic which affected the possibility to have an audience and also our performance. I like how every practice is a challenge and an opportunity to improve especially when surrounded by such a great group, säger Ludovica Forastieri.

På frågan vad Maja Hedén ser framemot mest kommande säsong svara hon följande.

— Att vi kan återgå mer och mer till vanliga rutiner, träningar, matcher och publik! Och att vi som lag ska göra en riktigt bra säsong. Det har varit härligt med sommar och sol men nu är jag taggad på att börja träna med tjejerna igen.

FIKK - För att alla behövs