Här är jury och bidrag på Live at Hearts filmfestival

Under fredagen presenterade Live at Heart vilka filmer som tävlar på årets filmfestival, samt vilka som sitter i jury som ska utse vinnarna.

· Publicerad: 21 augusti 2021 · 20.12.
Arkivbild

Den fjärde september drar film-delen av Live at Heart igång. 17 tävlingsbidrag från sex olika länder kommer tävla i fyra olika kategorier. Juryn kommer att utannonsera vinnarna under prisceremonin på Bio Roxy i Örebro.

Det kommer också finnas möjlighet att ta del av årets visningar digitalt via festivalens hemsida hela festivalveckan. Detta skriver arrangören bakom Live at Heart i ett pressmeddelande.

Annons ▾

— Precis som övriga kulturbranschen så har många filmfestivaler och biografer drabbats hårt av pandemin. Vi är väldigt glada över samarbetet med Bio Roxy och det känns väldigt kul att åter kunna bjuda in till en filmfestival” säger Åke Lundström festivalgeneral för Live at Heart.

Dessa finns i årets jury

I årets filmjury finns filmfotografen Bo Pärletun (Trex, Jakten på den glömda historien), skådespelaren Johan Marenius Nordahl (Jägarna, Vår tid är nu), och regissören Bonita Drake (American Burger). På hemsidan kan man läsa mer om dem.

— Det är många starka bidrag i år, så pandemin har knappast kunnat stoppa filmskaparna där ute. Det känns skönt att filmfestivalerna äntligen kan öppna upp och att vi får chansen att prisa konstnärerna för deras verk igen” säger Johan Marenius Nordahl, skådespelare och del av årets festivaljury.

För att läsa mer om vilka filmer som kommer visas på Live at Heart kan man besöka deras hemsida.

FIKK - För att alla behövs