Per Gessle kommer till Örebro i december

Den 9 december kommer Per Gessle till Örebro för att spela på Konserthuset. Spelningen är en del av Sverigeturnén som heter Per Gessle Unplugged.

· Publicerad: 30 augusti 2021 · 10.21.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Per Gessle, en av Sveriges största artister och låtskrivare kommer till Örebro i december. Han åker ut på en Sverigeturné som heter Per Gessle Unplugged, och ett av stoppen blir Konserthuset i Örebro.

Konceptet unplugged innebär att man uppträder i en avskalad form, ibland bara med en akustisk gitarr. Per Gessle kommer att uppträda i en akustisk och intim liveshow och spela hits från tiden som soloartist och medlem i Gyllene Tider och Roxette.

Annons ▾

Per Gessle fick mersmak efter sommarens konserter

Det var under sommaren 2021 som Per Gessle uppträdde på utsålda konserter i Tylösand. Han uppträdde då unplugged och fick mersmak för det. Han bestämde sig för att åka ut på en Sverigeturné som tar sin start i Linköping den 5 november.

— En akustisk unplugged-turné är nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligt och live ”på riktigt” där allt kan hända.” säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

Den 9 december kommer Per Gessle till Örebro för att spela på Konserthuset. Biljetterna släpps på torsdag den 2 september kl 9.00 och kan köpas via LiveNation.se.

FIKK - För att alla behövs