Äldre man avled efter trafikolycka utanför Mariedamm

En 70-åriga man avled under torsdagen efter en trafikolycka utanför Mariedamm, spår på mannens MC tyder på att denne krockat med vilt.

· Publicerad: 9 september 2021 · 23.10.

Den 70-åriga man som var inblandad i mc-olyckan utanför Mariedamm under eftermiddagen avled av sina skador. Det var vid klockan 16:31 under torsdagen som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka i höjd med Stora Blackfärd.

Det var förbipasserande som såg motorcykeln och larmade, men mannen hade hjärtstillestånd när räddningsmanskapet anlände. Spår på motorcykeln tyder på att föraren krockat med vilt. En jägare har sökt på platsen utan att finna djuret.

Annons ▾

Den avlidna mannen var hemmahörande i sydnärke och anhöriga är underrättade. Motorcykeln är tagen i beslag för utredning.

Text: Christian Vargahed

FIKK - För att alla behövs