Hotfull man blev misshandlad i Markbacken

Under söndagsmorgonen blev en man misshandlad i Markbacken, detta efter att denne uppträtt hotfullt och aggressivt mot en ung kvinna.

· Publicerad: 19 september 2021 · 11.29.

Polisen blev vid klockan 07:54 på söndagsmorgonen larmade till en adress i Markbacken i Örebro. Detta efter att inkommit larm om någon form av bråk i en bostad.

Enligt uppgifter skall en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en jämnårig man. Detta efter att den misshandlade mannen ska uppträtt hotfullt och aggressivt mot en 20-årig kvinna som bor i bostaden. Den man som ska ha utfört misshandeln är sambo med kvinnan.

Annons ▾

Den misshandlade mannen ska blivit förd av polisen till sjukhus, detta då denne har skador i ansiktet. Förutom olaga hot ska denne också vara misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen ska vara bekant med kvinnan och dennes sambo, sambon är i nuläget misstänkt för misshandel.

FIKK - För att alla behövs