Bildspecial – Örebro Punkfest på Frimis Salonger

Örebro Punkfest sparkade igång sin tvådagars fest på Frimis Salonger under fredagen, i två dagar kommer ett flertal punkband uppträda.

· Publicerad: 2 oktober 2021 · 11.31.

Fredagen den 1 oktober drog Örebro Punkfest igång på Frimis Salonger. Under två dagar kommer det bjudas på punk i alla former, allt från gammal klassisk punk till nyare varianter.

Under fredagen spelade bland annat Those Without, Bombfors, Perkele, Smisk och Mimikry. Festen drog igång runt klockan 20.00 när Örebrobaserade Those Without klev upp på scenen. Vid midnatt klev det kultförklarade Borlängebandet Mimikry på, som även var kvällens sista akt.

Annons ▾

Här kommer ett flertal bilder från kvällen. Från vänster syns Those Without (1-4), Bombfors (5-9), Perkele (10-13) och sist Smisk (14-18). Örebro Punkfest fortsätter även under lördagen, då spelar bland annat det klassiska bandet No fun at All.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs