Bildspecial – Mustasch på Frimis Salonger

Rockbandet Mustasch uppträdde lördagen den 16 oktober på Frimis Salonger och bjöd publiken på en rockupplevelse, här kommer ett par bilder från kvällen.

· Publicerad: 17 oktober 2021 · 13.23.

Lördagen den 16 oktober uppträdde rockbandet Mustasch på Frimis Salonger i Örebro. Det grammisvinnande bandet är just nu ute på en Sverigeturné och släppte nyligen en ny singel.

Mustasch är ett svenskt rockband som bildades i Göteborg 1998. Bandet frontas av den karismatiske Ralf Gyllenhammar som alltid bjuder upp på en show under konserterna. Igår var inget undantag och Gyllenhammar levererade ett energiskt framträdande.

Annons ▾

Hans mannar i Mustasch levererade också en bra och stabil rockupplevelse. Bandet äntrade scenen till tonerna av ABBA:s Arrival och därefter var det full rulle, även i publiken som stod framför kravallstaket. Här kommer ett par bilder från kvällen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs