Veronica Maggio till Frimis Salonger i december

Under torsdagen kunde Frimis Salonger meddela att en av Sveriges största artister kommer på besök, den 19 december ska Veronica Maggio uppträda.

· Publicerad: 21 oktober 2021 · 17.01.
Veronica Maggio på Frimis Salonger 2016, foto: Martin Avedal

Veronica Maggio kommer till Örebro i december för att uppträda på Frimis Salonger. Detta kunde arrangören under torsdagen bekräfta. På Frimis facebook skriver man att Maggio kommer göra en intim klubbspelning den 19 december.

Veronica Maggio slog igenom 2006 med låten Dumpa mig och har under stora delar av 2010-talet varit en av Sveriges största artister. Den 40-årige Uppsalatjejen släpper snart också sitt nya album, ”Och som vanligt händer någonting hemskt”. Det blir det sjätte studioalbumet hon släpper, även det första sen hon släppte ”Den första är alltid gratis” 2006.

Annons ▾

Den 10 december är det start på den kommande Sverigeturné när Veronica Maggio uppträder i Lund. ca en vecka senare kommer hon till Örebro och Frimis Salonger. Söndagen den 19 december ska hon uppträda på deras scen.

Info

Plats: Frimis Salonger
Datum: 19 dec
Tid: 20:00
Ålder: 18 år
Biljetter: 595:- + avgift

FIKK - För att alla behövs