Stefan Sundström kommer till Örebro i december

Artisten Stefan Sundström kommer till Örebro och Kulturkvarteret fredagen den 19 december. Detta kunde Kulturaktiebolaget meddela om under fredagen.

· Publicerad: 29 oktober 2021 · 16.31.
Stefan Sundström på Visfestivalen Kompledigt i Köping 2014. Foto: Martin Avedal

Artisten Stefan Sundström kommer till Örebro och Kulturkvarteret fredagen den 19 december. Detta kunde Kulturaktiebolaget skriva om i ett pressmeddelande som skickades ut under fredagen.

— Det ska bli så kul att få Stefan till Örebros nya kulturscen! Vi har pratat om att boka Stefan till Örebro och nu fick vi chansen. Jag ser så fram emot det här. En av Sveriges coolaste artister, säger Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget.

Annons ▾

Stefan Sundström är mångsidig artist  

Stefan Sundström har varit aktiv sen början av 70-talet och är en mångsidig artist som bland annat spelat punk, rock och vispop. Hans låttexter är ofta baserade på vardagsrealistiska kommenterar om det svenska kultur- och samhällsklimatet.

I april släppte han sitt hyllade album ”Östan Västan Om Stress Och Press” och på Grammis 2021 fick han ta emot pris för ”Årets Hållbara Artist”. Med det nya albumet återvände Stefan Sundström tillbaka i punken. Han kallar det för skivan med de glada låtarna.

— Den här plattan är ett försök att ta tillbaka punken från Donald Trump. När jag var ung gjorde vi trevlig punk. Inte som nu, en punk som pekar ner på folk och kallar dom folkets fiende, säger Stefan Sundström om sitt album.

Söndagen den 19 december kommer Stefan Sundström till Örebro för att spela på Kulturkvarteret . Biljetter finns att köpa här.

FIKK - För att alla behövs