Stiftelsen kommer till Örebro i april

Fredagen den 8 april kommer bandet Stiftelsen till Örebro för att spela på Conventum Kongress, biljetterna släpps på fredag klockan 10.00.

· Publicerad: 3 november 2021 · 12.42.
Robert Pettersson under en konsert med Stiftelsen på Putte i Parken 2014, Foto: Martin Avedal

Bandet Stiftelsen kommer till Örebro och Conventum i april nästa år. Detta kunde arrangörerna United Stage och Frimis Salonger under torsdagen bekräfta. Konserten är en del av den vårturné bandet ska åka ut på nästa år.

Stiftelsen är en musikgrupp skapad av barndomskamraterna Robert Pettersson och Micke Eriksson. Pettersson brukar också agera vokalist i rockbandet Takida. Stiftelsen bildades 2012 och singeln Vart jag än går blev en stor succé och spelade till sig 7xPlatina.

Annons ▾

Stiftelsen släppte nytt album i augusti 2020

Stiftelsen släppte i augusti förra året det nya albumet Moder Jord som direkt gick upp i toppen på albumlistan. Detta var dock under den rådande Coronapandemin så bandet genomförde aldrig någon turné i anslutning till albumsläppet.

Men nu är det klart att Stiftelsen under nästa år kommer bege sig ut på en vårturné. Totalt ska 15 konserter genomföras och fredagen den 8 april kommer man till Örebro för att spela på Conventum Kongress.

Info

Plats: Conventum Kongress
Datum: 8 april
Tid: 19:30
Biljetter: 395:- + avgift
Ålder: 13 år

Biljettsläppet äger rum fredag 5 november 10:00, det går att köpa biljetter på följande länk.

FIKK - För att alla behövs