På fredag är det dags för Funkismellon 2021

På fredag den 19 november är det premiär för Funkismellon 2021, en live streamad melodifestival för personer med funktionsvariationer.

· Publicerad: 15 november 2021 · 12.27.

Fredag 19 november klockan 18:00 är det premiär för Funkismellon, som i år sänds digitalt på orebro.se/funkismellon. Missa inte showen som präglas av delaktighet och är fylld med dans, musik och glädje, skriver Örebro Kommun på sin hemsida,

Funkismellon är en melodifestival för personer med funktionsvariationer, som arrangeras av Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun. I årets digitala show deltar 14 artister. Flera dagliga verksamheter är dessutom med och jobbar med det förberedande arbetet eller är med som bakgrundsdansare i vissa nummer:

Annons ▾

— Funkismellon präglas av delaktighet, det är allas mello. Vill man inte stå på scen, finns det ändå möjlighet att vara med och utföra andra uppdrag. Alla uppdrag är lika viktiga och som vi alltid brukar säga: vi är alla lika mycket värda! berättar Charlotte Ollward, kulturpedagog och producent för Funkismellon.

Juryn består av kända musik- och kulturprofiler från Örebro. Funkismellon har även ett nära samarbete med bland annat elever från det estetiska programmet på Karolinska gymnasiet, dansgruppen Tropical mix och koreografen Naomi Nzau.

FIKK - För att alla behövs