Per Gessle drabbad av sjukdom – konserter framflyttade

Per Gessle skulle ha spelat i Örebro, men nu meddelar Live Nation att konserterna är framflyttade då Gessle drabbats av halsfluss.

· Publicerad: 7 december 2021 · 12.54.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Per Gessle skulle under torsdagen och fredagen genomfört två spelningar i Örebro. Men dessa plus två till har blivit framflyttade, detta då Gessle har fått halsfluss skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

— Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, är ute på en hyllad och utsåld Sverigeturné med ”Per Gessle Unplugged”. Dessvärre måste några datum flyttas fram på grund av att Per har fått halsfluss, skriver Live Nation.

Annons ▾

Framflyttade konserter

  • 8 december Karlstad – Nytt datum 20 december
  • 9 december Örebro – Nytt datum 13 januari
  • 10 december Örebro – Nytt datum 14 januari
  • 12 december Malmö – Nytt datum 21 december

— Köpta biljetter gäller till de nya dagarna. Resterande datum på ”Per Gessle Unplugged”-turnén kommer i dagsläget inte påverkas.

Om Per Gessle Unplugged

Per Gessle med band framträder akustiskt med material som spänner över en 40 år lång karriär som artist och låtskrivare. Bandet består av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

FIKK - För att alla behövs