Bildspecial – Veronica Maggio på Frimis Salonger

Under söndagen uppträdde popstjärnan Veronica Maggio två gånger på Frimis Salonger i Örebro, här kommer bilder från den andra konserten.

· Publicerad: 19 december 2021 · 23.40.

Söndagen den 19 december uppträdde Veronica Maggio på Frimis Salonger i Örebro. Den 40-årige popstjärnan gjorde två spelningar, en på eftermiddagen samt en på kvällen. Örebro Tribune valde att gå på den senare av de två.

Veronica Maggio har under i stort sett hela 2010-talet varit en av de största popartisterna i Sverige. Något hon under dagens konserter fortfarande visar att hon är. Båda spelningarna var slutsålda och under kvällens konsert var trycket stort framför scenen.

Annons ▾

Ca klockan 21:20 klev Veronica Maggio upp på scenen och bjöd på en energisk konsert med flera bra poplåtar. Störst respons fick låtarna från de album som släpptes i början av 2010-talet. Här kommer ett par bilder från Veronica Maggios andra konsert på Frimis Salonger

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs