Bostad avspärrad efter misstänkt mordförsök i Vivalla

Polisen utreder ett misstänkt mord- eller dråpförsök i Vivalla, detta efter att två personer ska blivit misshandlade under torsdagskvällen.

· Publicerad: 23 december 2021 · 23.01.
Polis i Örebro

Under torsdagskvällen har polisen spärrat av en bostad i stadsdelen Vivalla i Örebro. Detta efter att man misstänker att det kan förekommit ett mord- eller dråpförsök på platsen.

Enligt uppgifter var det vid klockan 18:35 på torsdagen som polisen blev larmade till den aktuella adressen i Vivalla. Två personer ska blivit utsatta för en misshandel, varpå en av dem grovt då det ska förekommit ett tillhygge.

Annons ▾

Den person som blev grovt misshandlad är en man i 35-årsåldern och fick föras till sjukhus med ambulans. Den andre personen är också en man fast i 20-årsåldern. Denne har tillfogats skador som dock ej ska vara livshotande skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs