Ytterligare matchändringar för Örebro Hockey

Under tisdagen kom besked att det finns Covid-19 i Timrå, därför ändras motståndare i Örebro Hockeys hemmamatch på torsdag,

· Publicerad: 4 januari 2022 · 17.21.

Örebro Hockeys hemmamatch mot Timrå på torsdag har flyttats, istället kommer Färjestad på besök. Detta är den andra matchen på kort tid som flyttats för Örebro. På lördag var det tänkt att man skulle möta Leksand på bortaplan.

— Efter konstaterad smitta i Timrå står det nu klart att vi istället tar emot Färjestad hemma i Behrn Arena på torsdag, detta skriver Örebro Hockey på sin hemsida.

Annons ▾

Smitta hos Malmö och Leksand

Det var under måndagen som SHL kom med beskedet att det fanns konstaterad smitta av Covid-19 inom Leksand och Malmö. Detta påverkade fyra matcher, bland annat Örebros bortamatch mot Leksand lördagen den 8 januari.

Under tisdagen kunde Örebro Hockey meddela att istället för Leksand skulle man möta Frölunda på bortaplan. Men bara ett par timmar senare kom beskedet att det även fanns smitta inom Timrå. Örebro skulle ta emot dem på torsdag men istället blir det Färjestad.

FIKK - För att alla behövs