Daniel Gustavsson återvänder till ÖSK Fotboll

Daniel Gustavsson återvänder till ÖSK, detta kunde klubben bekräfta under onsdagen. Den 31-årige mittfältaren representerade ÖSK mellan 2013-2016.

· Publicerad: 5 januari 2022 · 11.34.
Daniel Gustavsson jublar efter att gjort mål på Elfsborg i Svenska Cupen-semin 2015. Foto: Martin Avedal.

Under onsdagen kunde ÖSK Fotboll meddela att mittfältaren Daniel Gustavsson återvänder till klubben. 31-åringen kommer från spel i norska Lillestrøm och har representerat ÖSK mellan åren 2013-2016.

— Att kunna hälsa DG välkommen tillbaka till Örebro för att spela i den svartvita tröjan igen känns jättebra. Han kommer med sin fart, genombrottsförmåga och teknik vara en viktig del i vårt lagbygge. Han har många spetsegenskaper och har samlat på sig värdefull erfarenhet och den kommer vi ha stor nytta av i vår resa tillbaka till Allsvenskan, säger Axel Kjäll på klubbens hemsida.

Annons ▾

Daniel Gustavsson var med när ÖSK gick upp till Allsvenskan

Daniel Gustavsson kom till ÖSK under 2013 då han blev utlånad från AIK. I Örebro var han med om att ta upp klubben till Allsvenskan igen. Något han nu kan upprepa då klubben blev degraderade till Superettan förra säsongen.

— Jag är väldigt glad att vara här igen. Jag hade en bra tid i ÖSK senast och trivdes väldigt bra. Nu kände jag att jag ville komma tillbaka för att hjälpa klubben ta sig tillbaka till Allsvenskan. Jag var med om det 2013 och minns hur mycket det betydde för klubben och staden. Så det hoppas jag få uppleva igen, säger Daniel Gustavsson.

Daniel Gustavsson har skrivit ett tvåårskontrakt med ÖSK, han kommer finnas på plats under onsdagen när laget genomför sin första träning. Sist han representerade ÖSK blev det nästa hundra matcher i den svartvita tröjan.

FIKK - För att alla behövs