Victor Edvardsen uppges vara klar för Djurgården

Enligt Aftonbladet ska Victor Edvardsen vara klar för Djurgården, de ska betala ca 6 miljoner kronor för den 25-årige anfallaren.

· Publicerad: 6 januari 2022 · 14.03.

Under torsdagen framkom uppgifter att Degerfors anfallare Victor Edvardsen ska vara klar för Djurgården. Dock är detta inte bekräftat av den värmländska klubben som tidigare har nobbat ett erbjudande från Stockholmslaget.

Det är Sportbladet som kommit med uppgifterna och de skriver att Degerfors ska få ca 6 miljoner kronor för 25-åringen. De skriver även att Djurgården har meddelat detta men att de väntar på svar från Degerfors.

Annons ▾

Victor Edvardsen var en av lagets främsta spelare förra säsongen, han slutade på delad andraplats i skytteligan med 14 mål. Bland annat sköt han fyra mål på de bägge derbynen mot ÖSK under säsongen. Trots anfallarens succé säkrade Degerfors nytt allsvenskt kontrakt i säsongens sista omgång.

FIKK - För att alla behövs