Ahmed Yasin stannar i ÖSK – vill ta laget tillbaka

Ahmed Yasin stannar i ÖSK, detta kunde klubben meddela under torsdagen. Yasin skriver på klubbens hemsida att han vill ta ÖSK tillbaka till Allsvenskan.

· Publicerad: 13 januari 2022 · 21.47.

På torsdagen kunde Örebro SK meddela att Ahmed Yasin stannar i klubben. Han har skrivit på ett kontrat som sträcker sig över 2022. Målet är också tydligt för den 30-åringen, han ska ta ÖSK tillbaka till Allsvenskan.

— Det känns otroligt bra att förlänga med ÖSK och få göra den här resan med klubben som betyder så mycket för mig. Vi ska tillbaka och behöver alla örebroare som brinner för klubben med på den här resan, säger Ahmed Yasin på klubbens hemsida.

Annons ▾

Ahmed Yasin återvände till ÖSK under sommaren

Ahmed Yasin kom till ÖSK 2011 från BK Forward och under sin första sejour i klubben noterades han för över 100 matcher mellan 2011-2015. Därefter väntade spel både utomlands och hemma i Sverige, Yasin har representerat både AIK och BK Forward.

Under sommaren 2021 återvände Ahmed Yasin till ÖSK och skrev på ett korttidsavtal för att rehabilitera en knäskada. I slutet av förra säsongen gjorde han även comeback, det blev två mål på tre matcher. Det hjälpte dock inte ÖSK som redan var klara för spel i Superettan.

— Att förlänga avtalet med Ahmed och ha med honom på vår resa med mål att ta oss tillbaka till allsvenskan känns fantastiskt bra. Ahmed har ett stort hjärta för klubben och staden, vilket han visar med denna förlängning, skriver Axel Kjäll på ÖSK:s hemsida.

FIKK - För att alla behövs