Inget spel för Örebro Hockey på torsdag

Det blir inget spel för Örebro Hockey på torsdag, samtidigt har klubben gjort klart med amerikanen Nick Halloran som kommer från spel i Finland.

· Publicerad: 18 januari 2022 · 16.16.

Idag kunde Örebro Hockey meddela att det blir inget spel för laget på torsdag. Detta kunde man skriva på sin hemsida under tisdagen. Tanken var att man skulle ta emot Malmö Redhawks hemma i Behrn Arena.

— Till följd av fortsatt smitta av Covid-19 i Örebro flyttas torsdagens match mot Malmö fram. Nytt speldatum kommuniceras inom kort, skriver man på sin hemsida.

Annons ▾

Det var förra veckan som klubben kunde meddela att det fanns konstaterad Covidsmitta i truppen. Detta medförde att man var tvungen att skjuta upp förra veckans matcher som skulle spelats på torsdagen och lördagen.

Nick Halloran klar för Örebro Hockey

Samtidigt som Örebro Hockey kunde meddela att man skjuter fram torsdagens match kom beskedet om ett nyförvärv. Det är den amerikanska forwarden Nick Halloran som ansluter från finska klubben SaiPa.

— Jättekul att kunna välkomna Nick. Vi får in en högerfattad forward som kommer hjälpa oss i det offensiva spelet. Det som sticker ut i Nicks spel är hans snabbhet och förmåga att läsa spelet. Vi tycker att Nick är en intressant spelare även för framtiden och det ska bli spännande att följa honom i vår miljö, säger Niklas Johansson på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs