Mittfältaren Nahir Besara lämnar ÖSK Fotboll

Nahir Besara lämnar ÖSK Fotboll, detta kunde klubben under torsdagen meddela. Man skriver på sin hemsida att parterna går skilda vägar.

· Publicerad: 20 januari 2022 · 17.20.

Idag blev det klart att mittfältaren Nahir Besara lämnar ÖSK Fotboll. Det har sedan klubbens uttåg från Allsvenskan varit en av de största frågorna inför kommande säsong.

Den 30-årige mittfältaren anslöt till klubben under sommaren som en del i arbetet att hjälpa kvar ÖSK i Allsvenskan. Detta var också den tredje sejouren i klubben för Nahir Besara som spelade i ÖSK mellan åren 2016-2018 samt under 2021.

Annons ▾

— Vi har kommit överens med Nahir om en ekonomisk uppgörelse som innebär att hans avtal med Örebro SK avslutas. Vi tackar Nahir för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i framtiden, säger Axel Kjäll på ÖSK:s hemsida.

FIKK - För att alla behövs