KIF Örebro köper loss brittisk mittfältare

Under måndagen kunde KIF Örebro bekräfta att klubben köpt loss den brittiske mittfältaren Katie Lockwood från cypriotiska Apollon Ladies FC Limassol.

· Publicerad: 24 januari 2022 · 18.15.

Det var under måndagen som KIF Örebro kunde bekräfta att de köper loss den brittiske mittfältare Katie Lockwood. Hon kommer från spel i det cypriotiska mästarlaget Apollon Ladies FC Limassol.

— Jag känner mig laddad inför att ta steget till KIF Örebro. Det här är nästa kapitel i min fotbollskarriär, med det här bra laget. Jag gillar klubbens filosofi och vision. Vi blir ett lag med oerhört mycket potential som jag ser fram emot att vara en del av, säger Katie Lockwood på klubbens hemsida.

Annons ▾

Katie Lockwood är sista pusselbiten i lagbygget

På KIF Örebros hemsida lyfter man fram att Katie Lockwood är den sista pusselbiten i deras lagbygge. Den 23-årige brittiske mittfältaren har bland annat meriter från spel i Champions League. Dessutom ska hon ha de spetsegenskaper klubben sökt efter.

— Med Katie Lockwood får vi även in ytterligare spets i truppen och viktig erfarenhet från att möte europeiskt toppmotstånd genom hennes Champions League-deltagande. Dessutom är det en spelartyp vi verkligen sökt efter med ljus och lykta, säger Jonas Nilsson på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs