Butiksrån i Baronbacken

En butik i Baronbackens centrum rånades strax efter kl 14 av två gärningspersoner.

· Publicerad: 5 februari 2022 · 17.59.
Polisen
Arkivbild – Örebro Tribune

Gärningspersonerna som hade sina ansikten täckta försvann efter rån på cykel i riktning mot Västra Engelbrektsskolan. De bedömdes vara unga män och hotade med någon form av beväpning. Det är ännu oklart vad de lyckades få med sig från målsägaren. 

En insats pågår för att eftersöka gärningspersonerna samt säkerställa brottsplatsen och dessutom söka vittnen.

Annons ▾

Den som tror sig veta något om brottet eller gjort iakttagelser som skulle kunna ha med brottet att göra ombeds kontakta polisen via 114 14 eller om det är brådskande 112. Ange att det gäller rån i Baronbacken, Örebro

FIKK - För att alla behövs