Melissa Horn spelar på Humlehagen i sommar

Melissa Horn är den första artisten som kommer spela på Humlehagen i sommar, detta kunde arrangörerna meddela om under torsdagen.

· Publicerad: 10 mars 2022 · 17.14.
Arkivbild: Martin Avedal

Humlehagen och Kulturaktiebolaget kunde under torsdagen presentera den första artisten i årets konsertserie i Humlehagen utanför Glanshammar. Det är sångerskan Melissa Horn och hon spelar fredagen den 17 juni.

— Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sin musik och sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik under ett drygt decennium, skriver Kulturaktiebolaget i ett pressmeddelanden.

Annons ▾

Restriktioner och Covid påverkade Humlehagen

Konsertkvällarna i Humlehagen blev förra året en succé med slutsålda spelningar, bland annat uppträdde Miss Li, Timbuktu, Thomas Stenström och Markus Krunegård. Men arrangement påverkades även av Covid-19.

— Förra året var ett väldigt lärorikt år för oss. Med restriktioner och sittande publik fick vi anpassa våra evenemang och var tvungen att vara kreativa för att skapa en unik konsertupplevelse. I år har vi äntligen chans att ge publiken vår ursprungsvision för Humlehagen”, säger Ki Sandholm på Kulturaktiebolaget.

Nu kan man presentera årets första artist som ska spela, Melissa Horn. Hon debuterade med albumet Långa nätter (2008) och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina. Hon har tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge, samt har belönats med flertalet Grammisnomineringar.

Info om konsert:

Plats: Humlehagen
Datum: 17 juni 2022
Entrén öppnar: 17:00
Konsertstart: 19:00

Biljetter går att beställa på följande länk.

FIKK - För att alla behövs