Daniel Adams-Ray klar för Humlehagen

Daniel Adams-Ray är klar för Humlehagen, detta kunde arrangören meddela om under torsdagen. Han kommer uppträda lördagen den 2 juli.

· Publicerad: 24 mars 2022 · 15.27.
Arkivbild: Martin Avedal

Under torsdagen kunde Kulturaktiebolaget och Humlehagen presentera nästa stora artist som kommer uppträda i sommar. Det är Så Mycket Bättre aktuella Daniel Adams-Ray.

— Vi mycket glada att kunna presentera nästa stora artist som är klar för Humlehagens scen i sommar. Daniel Adams-Ray med band besöker oss lördag 2 juli, skriver Kulturaktiebolaget.

Annons ▾

Detta är Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook.

2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten Svart, vitt och allt däremellan och när 10-talet summerades stod det klart att Gubben i lådan var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet.

Under vintern har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare och när Musikhjälpen 2021 summerades i december stod det klart att hans tolkning Skotthål var en av de mest önskade låtarna under hela veckan.

— Senast Daniel spelade i Örebro var för fem år sedan och vi ser fram emot en fantastisk sommarkväll med en av Sveriges skönaste liveartister. säger Björn Lycklig Wallgren från Kulturaktiebolaget.

 

FIKK - För att alla behövs