Klart idag – fyra spelare lämnar Örebro Hockey

Idag står det klart att fyra spelare lämnar Örebro Hockey, det ska handla om Petr Zámorský, Nick Halloran, Daniel Audette samt Juuso Puustinen.

· Publicerad: 12 april 2022 · 14.47.
Arkivbilder: Martin Avedal

Under tisdagen kunde Örebro Hockey skriva på sin hemsida att fyra spelare lämnar klubben. Det ska handla om backen Petr Zámorský och forwardstrion Nick Halloran, Daniel Audette och Juuso Puustinen.

— Vi är i full gång med utvärderingen av den gångna säsongen och idag kan vi tacka av fyra spelare som nu inte kommer bli kvar i Örebro Hockey. Vi tackar Petr, Nick, Daniel och Juuso för deras tid i klubben och önskar dem stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Annons ▾

Så gick det för spelarna i Örebro Hockey

De fyra som nu får lämna Örebro Hockey har haft olika påverkan på laget och spelet. Två av dem, Petr Zámorský och Juuso Puustinen kom till klubben innan säsongstart. Zámorský gjorde en bra säsong och var stabil på blålinjen, Puustinen var en tilltänkt poängplockare men skador satte stopp för säsongen.

Nick Halloran och Daniel Audette var två spelare som kom in som förstärkningar, och trots offensiva förmågor lyckades de inte lyfta Örebro. Halloran gjorde 12 poäng på 20 matcher medan Audette gjorde 6 poäng på 11 matcher. Den sistnämnde hade dock tre poäng slutspelet.

FIKK - För att alla behövs